Κρήτη

Ο νομικός εκπρόσωπος των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Ο Γιώργος Κοκοσάλης είναι πλέον ο νομικός εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας. Η σύναψη της σύμβασης για την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έλαβε χώρα την Τρίτη (25/10) με παρόντες τον Πρόεδρο της Ένωσης, Στέλιο Καρακούδη, το Γενικό Γραμματέα, Πέτρο Ζερβάκη και τον ίδιο τον κ. Κοκοσάλη. 

Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό η σύναψη της συνεργασίας με τον γνωστό Κρητικό δικηγόρο, αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που συνεδρίασε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

"Πολλές φορές κατα τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων μας προκύπτει η ανάγκη για νομική κάλυψη των μελών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, εκτιμώντας οτι θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη προάσπιση και προστασία των μελών μας, αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα την 3 Οκτωβρίου 2016 να προβεί στη σύναψη συνεργασίας με τον έγκριτο δικηγόρο κ. Γεώργιο Κοκοσάλη.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Στέλιος Καρακούδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Πέτρος Ζερβάκης, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με το κ. Κοκοσάλη, προέβησαν στην έναρξη συνεργασίας του σωματείου μας με το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, σχετικά με την παροχή νομικής προστασίας οποιουδήποτε μέλους μας για τυχόν ανακύπτοντα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας θέματα, στα πλαίσια της ποινικής και πειθαρχικής διαδικασίας.

Σε συντρέχουσα περίπτωση, το ενδιαφερόμενο μέλος μας θα πρέπει να αποστείλει εγγραφή αίτηση στο email της Ένωσης μας penaa95@gmail.com , ενημερώνοντας παράλληλα τον Πρόεδρο μας ή τον Γενικό Γραμματέα μας, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη κάλυψη των εξόδων απο την Ένωση μας και την υπεράσπιση του μέλους μας απο το Νομικό μας εκπρόσωπο".

Σχόλια