Κρήτη

23χρονη: Παρουσία ψυχολόγου θα μάθει για τη κηδεία του παιδιού της

Απελπισμένη ψάχνει το παιδί της αλλά τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά μέχρι να τελειώσει η κηδεία .

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου η 23χρονη μητέρα που χειρουργήθηκε χθες στο μηριαίο.

Η γυναίκα που έχασε το αγγελούδι της σε τροχαίο ατύχημα στα Ζωνιανά το πρωί της Τρίτης, όταν το όχημα της έπεσε σε κολώνα φωτισμού και ενώ η κορούλα της βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με το διευθυντη της ΜΕΘ δεν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, μιλάει, έχει καλή πίεση και είναι θέμα ωρών να βγει από τη ΜΕΘ και να εισαχθεί στη χειρουργική κλινική.

Πέραν από όλα αυτά όμως η κατάσταση  για την ίδια είναι αρκετά δύσκολη και τραγική. Ψάχνει συνεχώς το παιδί της, ζητάει από τους γιατρούς να μάθει τι συμβαίνει και όταν παίρνει την απάντηση ότι είναι στο ΠΑΓΝΗ, ζητάει τηλέφωνο για να μιλήσει στο παιδί της.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Την ίδια ώρα στα Ζωνιανά γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος για το άτυχο αγγελούδι όπου σε κλίμα ανείπωτου θρήνου και σπαραγμού οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 'ΕΣΒΗΣΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

"Περιμένουμε τους συγγενείς να έρθουν από την κηδεία και μαζί με ψυχολόγο θα ενημερώσουν τη μητέρα για την τραγική κατάληξη του παιδιού της. Το ψάχνει και το ζητάει συνεχώς αλλά δεν μπορούμε να της το πούμε ακόμη, όπως αποφάσισαν οι συγγενείς"  δηλώνει στο neakriti .gr o διευθυντής της ΜΕΘ κ. Ανέστης Κιούλπαλης προσθέτοντας ότι η εγχείρηση στην οποία και υπεβλήθη στο μοιραίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 53 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Να σημειωθεί πάντως ότι η χθεσινή τραγωδία ανέβασε τον αριθμό των νεκρών στην Κρήτη στους 53 εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα θύματα της ασφάλτου ηλικίας 0-17 ετών , από τις αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα .Δύο στο Ρέθυμνο , ένα στο Ηράκλειο και ένα στο Λασίθι.

"Μπορεί οι νεκροί συνολικά να είναι λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι που άγγιζαν το ίδιο χρονικό διάστημα τους 56 ωστόσο ο αριθμός των ανήλικων θυμάτων είναι αρκετά μεγάλος ένα σκεφτεί οποιοσδήποτε ότι τέσσερις νεκρούς έως και 17 ετών είχαμε στην Κρήτη σε διάστημα πενταετίας από το 2000 έως το 2015." Δηλώνει στο neakriti.gr ο κ. Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του "ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια