default-image

Άγριες διαθέσεις συγγενών εναντίον 66χρονου για το μαχαίρωμα

Κρήτη
Άγριες διαθέσεις συγγενών εναντίον 66χρονου για το μαχαίρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 66χρονος ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ενεπλάκη στο μαχαίρωμα που σημειώθηκε στις Πατσίδες την Πέμπτη, με αποτέλεσμα 69χρονος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα μετά από συμπλοκή, να υποκύψει στα τραύματα σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του.

Ο 66χρονος παρέμενε στο γραφείο του ανακριτή για να αποφανθεί σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Με άγριες διαθέσεις συγγενείς του θύματος

Έξω από το χώρο παραμένουν με άγριες διαθέσεις συγγενείς του 69χρονου θύματος και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας . Μάλιστα οι συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να επιτεθούν στον 66χρονου και επικράτησε πανικός.

Το αιματηρό περιστατικό που κατέληξε σε τραγωδία, σημειώθηκε στις Πατσίδες Ηρακλείου όταν ο 69χρονος βρέθηκε στο σπίτι του 66χρονου, με τον οποίο όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία είχαν οικονομικές διαφορές.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο χωριό και γρήγορα τα αίματα "άναψαν" καθώς ο 66χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού δέχτηκε μαχαιριές στο στόμα και το χέρι, ενώ ο 69χρονος κτηνοτρόφος χτυπήθηκε στο θώρακα και το κεφάλι με συνέπεια να υποστεί βαριά τραύματα και να μεταφερθεί διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Τραυματίας και 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκε να σπεύσει στο σημείο και  έπεσε θύμα τροχαίου με συνέπεια να εκσφενδονιστεί στο κράσπεδο και να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News