default-image

Τι "όπλισε" το χέρι 73χρονου που πυροβόλησε την πρώην σύζυγο

Κρήτη
Τι "όπλισε" το χέρι 73χρονου που πυροβόλησε την πρώην σύζυγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων οδηγείται σήμερα Τρίτη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας , ο  73χρονος που «πάγωσε» τους Χανιώτες όταν σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του στο κέντρο των Χανίων. Η 62χρονη με την οποία είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε διάσταση ,δίνει μάχη στη ΜΕΘ .

Ο 73χρονος φέρεται να πυροβόλησε μπροστά στα μάτια περαστικών την 62χρονη γυναίκα του το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Άμεσα, αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Τι "όπλισε" το χέρι του δράστη

Τι ήταν όμως αυτό που ώθησε τον 73χρονο άνδρα στα άκρα και πήρε την απόφαση να πυροβολήσει την πρώην γυναίκα του; Σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Κρήτη το πρώην ανδρόγυνο έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι διατηρούσε τουριστική επιχείρηση, η κυριότητα της οποίας φέρεται να πέρασε, μετά το διαζύγιο, στην 62χρονη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το γεγονός αυτό είχε πυροδοτήσει και στο παρελθόν καβγάδες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η χρόνια αυτή διαμάχη αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα και την αιτία που "όπλισε" χθες το πρωί το χέρι του 73χρονου.

Σκόπευε να αυτοκτονήσει

Στο μεταξύ, ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο 73χρονος φέρεται να υποστήριξε, μετά τη σύλληψή του, ότι είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του... Πλέον, βρίσκεται κρατούμενος και βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον της πρώην συζύγου του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News