default-image

Σιδεροδέσμιος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην γυναίκας του

Κρήτη
Σιδεροδέσμιος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην γυναίκας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 73χρονος που πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο των Χανίων, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η γυναίκα με την οποία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες εν διαστάσει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο 73χρονος πυροβόλησε μπροστά στα μάτια περαστικών την 62χρονη γυναίκα του το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Άμεσα, αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

Η πρώην σύζυγος νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

» Συνελήφθη, σήμερα (24.10.2016) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 73χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 62χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (24.10.2013) το πρωί, ο 73χρονος ένεκα προσωπικών μεταξύ τους διαφορών, τραυμάτισε με όπλο την 62χρονη.

Άμεσα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το εν λογω όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

Η παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News