Κρήτη

Στο Βενιζέλειο η μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου

Στο Ηράκλειο έφτασε εσπευσμένως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής η αδελφή της Γιάννας Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου, Έλενα και αμέσως μετέβη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στο Ηράκλειο έφτασε εσπευσμένως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής η αδελφή της Γιάννας Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου, Έλενα  και αμέσως μετέβη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου από το πρωί εισήχθη η αγαπημένη της μητέρα και μία από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του Ηρακλείου Μαρίκα Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr η Μαρίκα Δασκαλάκη μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε στο σπίτι της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της και το οποίο χρήζει ολιγοήμερης νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα αφού ειδοποιήθηκε έφτασε απευθείας από το Λονδίνο η αδελφή της Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου, Έλενα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της.

Οι γιατροί δεν εκφράζουν ανησυχία για την πορεία της υγείας της ωστόσο θεωρούν ότι θα πρέπει για λίγες μέρες να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης

Σχόλια