default-image

Νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες Ολλανδός στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες Ολλανδός στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός βρέθηκε ο 73χρονος Ολλανδός στο σπίτι του στο Νέο Μύρτος. Τον βρήκε ο άνδρας στον οποίο είχε ενοικιάσει τα θερμοκήπια του.

Ο 73χρονος ζούσε εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ιεράπετρα, ήταν πολύ αγαπητός  στους αγρότες της περιοχής καθώς ήταν πρωτοπόρος στις σύγχρονες θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Όμως τα τελευταία χρόνια, λόγω της ηλικίας του και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, είχε ενοικιάσει τη μονάδα του σε έναν Αλβανό οικονομικό μετανάστη. Ο άνθρωπος αυτός τον βρήκε νεκρό  στο σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ είχε αφήσει ανοικτό με τα κλειδιά στο τιμόνι, το μικρό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος μας είπε ότι, τον αναζητούσε εδώ και δύο μέρες. Χτυπώντας την πόρτα του σπιτιού όπου διέμενε δίπλα στο θερμοκήπιο του στο Νέο Μύρτο, και  αφού δεν έπαιρνε  καμία απάντηση, μπήκε μέσα και τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του. Αμέσως ο Αλβανός οικονομικός μετανάστης ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στην κεντρική φωτογραφία ο ταξίαρχος και Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου συζητά με την ιατροδικαστή κ. Δέσποινα Νάθενα.

Στο  σημείο έσπευσε το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών με επικεφαλής τον ταξίαρχο και αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ Μανόλη  Πετάση και αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας, οι οποίοι έκαναν τις απαραίτητες έρευνες, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα του 73χρονου  διενήργησε  αργά το μεσημέρι της Κυριακής η ιατροδικαστής κ. Δέσποινα Νάθενα.

Ο αστυνομικός διευθυντής ταξίαρχος κ. Μανόλης Πετάσης μας δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του 73χρονου θα δοθούν από τους ιατροδικαστές που θα  κάνουν τη Δευτέρα στο ΠΑΓΝΗ τη νεκροψία-νεκροτομή». Σημειώνεται ότι η οικογένεια του άτυχου Ολλανδού διαμένει στο εξωτερικό και έχει ήδη ειδοποιηθεί για το τραγικό περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News