default-image

Κακοκαιρία στην υπόλοιπη χώρα, στην Κρήτη πέρα βρέχει(video)

Κρήτη
Κακοκαιρία στην υπόλοιπη χώρα, στην Κρήτη πέρα βρέχει(video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρές καταιγίδες ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες τόσο στην Αττική όσο και περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και να χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σε Άρτα, Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων που καθιστούν αδύνατη την κίνηση των οχημάτων.

Στην Αττική, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για πλημμύρες σε νοικοκυριά και σε υπόγεια κατοικιών.

Η κακοκαιρία θα εξακολουθήσει να πλήττει τις επόμενες ώρες το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ  τα φαινόμενα θα είναι ακόμα πιο έντονα σε πολλές από αυτές τις περιοχές τις επόμενες ώρες.

Στην Κρήτη πάντως ίσχυσε η φράση'' Πέρα Βρέχει'', αφού παρά τα όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη χώρα, ο υδράργυρος έστειλε σήμερα και πάλι τον κόσμο στην πλησιέστερη παραλία. Το θερμόμετρο στο Ηράκλειο έδειξε  26 βαθμούς Κελσίου  ενώ το ημερολόγιο 22 Οκτωβρίου... συνθήκες που ανάγκασαν μικρούς και μεγάλους να φορέσουν ξανά τα μαγιό τους.

Χαρά θεού όμως θα επικρατήσει και τις επόμενες ώρες στο νησί, αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα διατηρήσει τις υψηλές της τιμές, ενώ χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο ο υδράργυρος αύριο θα αγγίξει και τους 32 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News