default-image

Τοπικές βροχές σήμερα, νοτιάδες με υψηλές θερμοκρασίες αύριο

Κρήτη
Τοπικές βροχές σήμερα, νοτιάδες με υψηλές θερμοκρασίες αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Αύριο, Σάββατο,  στο νησί σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στις μεταφορές. Ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί  σε μικρή άνοδο.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Καιρός για αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Ενώ για τη θερμοκρασία αναμένεται μικρή άνοδος κυρίως στα νότια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News