default-image

Σε Πέλλα - Ημαθία η Συμφωνία Αλήθειας με αγροτοκτηνοτρόφους

Κρήτη
Σε Πέλλα - Ημαθία η Συμφωνία Αλήθειας με αγροτοκτηνοτρόφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το οδοιπορικό της ΝΔ στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες-Κτηνοτρόφους» συνεχίζεται. Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ προγραμματίζει ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στα Γιαννιτσά και τη Βέροια το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ημέρα αφιερωμένη στην Αγρότισσα (Διεθνής Ημέρα Αγρότισσας), με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες - Κτηνοτρόφους».

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες-κτηνοτρόφους που διοργανώνει έχει ανοίξει έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του και την ανάδειξή του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• Ν. Πέλλας, Γιαννιτσά, Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 11.30 πμ

Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (Εθνικής Αντιστάσεως & Χατζηδημητρίου)

• Ν. Ημαθίας, Βέροια, Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 18.30 μμ  

Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ»

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής-Βουλευτής Ημαθίας, Δημήτρης Μελάς, πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος,  Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News