default-image

Αεροδρόμιο: Αυτοπυροβολήθηκε επικεφαλής κλίμακίου της ΕΥΠ

Κρήτη
Αεροδρόμιο: Αυτοπυροβολήθηκε επικεφαλής κλίμακίου της ΕΥΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό τέθηκε η ηγεσία της ΕΛΑΣ μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός του διοικητή του κλιμακίου της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιστατικό το οποίο σημειώθηκε την ώρα της αναχώρησης του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και του κλιμακίου που τον συνοδεύει με προορισμό  την Κρήτη όπου θα παραστούν στο  27ο συνέδριο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Το θρίλερ αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 15:00 όταν, με βάση τις πρώτες αναφορές,ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ζήτησε βοήθεια ενημερώνοντας τους συναδέλφους του ότι χάνει τις αισθήσεις του.

Έντρομοι οι αστυνομικοί  έσπευσαν στο γραφείο όπου τον βρήκαν αιμόφυρτο και τραυματισμένο από σφαίρα τον υπεύθυνο του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως όλα δείχνουν αυτοπυροβολήθηκε πιθανώς από λάθος χειρισμό στην κοιλιακή χώρα με το υπηρεσιακό του όπλο από ατύχημα.  Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο όπου οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση του.

Για τις συνθήκες του περιστατικού ενημερώνεται συνεχώς ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ που έφτασε στην Κρήτη στις 5 το απόγευμα και ξεκίνησε τις  συναντήσεις του με την τοπική ΕΛΑΣ  ωστόσο έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού για το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνα

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News