default-image

Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος ηλεκτρολόγος

Κρήτη
Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος ηλεκτρολόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 30χρονος ηλεκτρολόγος από το Λασίθι θύμα ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κατάστημα στην περιοχή της Ελούντας.

Ο άτυχος νεαρός έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχει τραυματιστεί σοβαρά και στην σπονδυλική στήλη με συνέπεια η κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Γι' αυτό αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το θύματα φαίνεται να έπεσε από σκάλα, ενώ επιχειρούσε να αλλάξει λαμπτήρες σε κατάστημα της περιοχής γι' αυτό και το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εργατικό ατύχημα.

Κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί στο πλαίσιο της αυτοψίας που αναμένεται στο σημείο του ατυχήματος από την επιθεώρηση εργασίας και εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Πεπόνη.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες διεξάγει και η αστυνομία ωστόσο αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή για την οικογένεια του 30χρονου που περνά δύσκολες στιγμές είναι να βγει νικητής από την οδυνηρή περιπέτεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News