Κρήτη

Στο Ηράκλειο η Google για τον τουρισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον τουρισμό από τη Google και την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online».

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα στο Ηράκλειο την Παρασκευή, ήταν η ενημέρωση  των τοπικών φορέων του νησιού για τα αποτελέσματα και τις νέες δράσεις της πρωτοβουλίας κατά τη διάρκεια του 2016.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν για το «Grow Greek Tourism Online», ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης, κ. Αριστείδης Στρατάκης, ο σύμβουλος του ΓΓ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κ. Νίκος Μπήλιος, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων, Μουσείων, Αρχαιολογικών Χώρων και άλλοι φορείς της Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ευρωβουλευτής, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εστίασε στην ευρωπαϊκή διάσταση της ανάπτυξης του τουρισμού μέσω της χρήσης ψηφιακών εργαλείων.

Σχόλια