Κρήτη

Οι μνήμες ξυπνούν για τον Πλάτωνα που "έφυγε" (videos)

Με πονο και δάκρυα ψυχής θα τελεστεί αύριο στο Μεταξοχώρι 40ήμερο μνημοσυνο για τον άτυχο μουσικό, ένα ακόμη θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Και όμως πέρασαν 40 ημέρες από το πένθιμο ξύπνημα που επεφύλασσε για συγγενείς φίλους και γνωστούς του αγαπημένου νεαρού μουσικού Πλάτωνα Χειμωνάκη, η 4η Σεπτεμβρίου στην Κρήτη.

Μην έχοντας ακόμη τα δάκρυα στεγνώσει και με τον πόνο να είναι βαρύς και ανείπωτος για την οικογένεια, αλλά και όλους όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό και αγαπητό παλικάρι που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Ρεθύμνου,αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στο Μεταξοχώρι.

Στις 8.30 το πρωί η οικογένεια καλεί συγγενείς αλλά και φίλους που αγάπησαν τον Πλάτωνα και έζησαν μαζί του ξεχωριστές στιγμές στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΑΚΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα σε περιοχή του Ρεθύμνου, ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου νεαρού, ο οποίος ήταν συνοδηγός σε δίκυκλο που οδηγούσε η ξαδέλφη του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Η κοπέλα προσπάθησε να αποφύγει σύμφωνα με μάρτυρες μία πεζή τουρίστρια με τη μοτοσυκλέτα της.

Δυστυχώς έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Πλάτωνας και εκείνη να μεταφερθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ο Πλάτωνας πέταξε πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά του. Ένας νεαρός ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός μέσα από την ενασχόλησή του με την κρητική μουσική παράδοση και το ποδόσφαιρο. Ο πόνος και ο θρήνος ανείπωτος σε όλο το νησί με τον  βαρύ φόρο αίματος, ιδιαίτερα όταν χάνονται τόσο νεαρές ανθρώπινες ζωές.

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

Σχόλια