default-image

Ανατριχιαστική εξομολόγηση από τον πατέρα των ανήλικων

Κρήτη
Ανατριχιαστική εξομολόγηση από τον πατέρα των ανήλικων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου εκεί που είχα πάει βόλτα, μια (κυρία) μπέρδεψε την πίστα του αεροδρομίου με τον κανονικό δρόμο και έπεσε πάνω τους, απάνω στο πεζοδρόμιο, εκείνη τη στιγμή που τα 'χασα από τα μάτια μου και έβλεπα μόνο το αμάξι της μπροστά μου ένιωσα την καρδιά μου να παγώνει να σταματαει ο λαιμός μου να έχει κλείσει από το φόβο να μην τα έχω χάσει για πάντα". Σπάει κόκκαλα και ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του Αλεξάνδρου Σπινθουράκη, του πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών που έπεσαν θύματα τροχαίου, το απόγευμα της Τρίτης και ενώ χάζευαν τα αεροπλάνα στην γνωστή στροφή έξω από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".

>>ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Τα όσα περιγράφει ο πατέρας αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη στιγμή προκαλούν ανατριχίλα και συγκίνηση και διαβάζοντας κάποιος την δημόσια ανάρτηση του στο Facebook  σίγουρα δεν θα ήθελε να βρεθεί στην θέση τη δική του που για μια στιγμή ένιωσε ότι χάνει τα παιδιά του αλλά και της γυναίκας του όταν ενημερώθηκε για τα όσα δραματικά είχαν σημειωθεί.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_9i35es5m/

Τα αδελφάκια εντός της  ημέρας θα πάρουν εξιτήριο, ανακουφίζοντας έτσι το οικογενειακό περιβάλλον με τον κ. Αλέξανδρο Σπινθουράκη να αναφέρει στην ανάρτηση του χαρακτηριστικά.

Εχθές το απόγευμα συνέβη ένα ατύχημα στα παιδάκια μου, ένα ατύχημα που με κάνε να δω πολλά ,να αισθανθώ ακόμα πιο πολλά.  Να ξυπνήσουν μέσα μου τα πιο μεγάλα συναισθήματα, να νιώσω τον μεγαλύτερο φόβο της ζωής, ένα φόβο που όλο το βράδυ  με κάνε να σκέφτομαι, ένα φόβο που θα μείνει για πολύ καιρό στην καρδιά μου, ένα συναίσθημα που δε μπορώ να το περιγράψω.

Είμαι γονιός 4 χρονιά τώρα,  από την στιγμήν που ήρθε στη ζωή τη δικιά μου και της γυναίκας μου το πρώτο μας στολίδι της ζωής μας . Η Μαρινουλα μας και δυο χρόνια  αργότερο το άλλο στολίδι μας Το Γιαννάκι  μας. Πάντα τα πρόσεχα πάντα θα τα προσέχω πάντα, ακόμα και όταν ανεβάζουν πυρετό για μια απλή ιωσούλα,  γίνομαι κομμάτια που τα βλέπω έτσι.

Αλλά  χθες μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου εκεί που τα είχα πάει βόλτα,  που ο θεός και όλοι οι άγιοι δόξα να 'χει οι χάρη τους δε θέλανε να μου τα πάρουνε και δεν πάθανε και τίποτα,  μόνο μώλωπες και γρατζουνιές γιατί μια (κυρία) μπέρδεψε την πίστα του αεροδρομίου με τον κανονικό δρόμο και έπεσε πάνω τους, απάνω στο πεζοδρόμιο, εκείνη τη στιγμή που τα 'χασα από τα μάτια μου και έβλεπα μόνο το αμάξι της μπροστά μου ένιωσα την καρδιά μου να παγώνει να σταματαει ο λαιμός μου να έχει κλείσει από το φόβο να μην τα έχω χάσει για πάντα, μέχρι που τα έσφιξα στην αγκαλιά μου και είδα ότι ήταν καλά εκεί. Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα πολύ πάρα πολύ τη λέξη  ΓΟΝΙΟΣ. Και θα μου πείτε τον άλλο καιρό δεν το ένιωθες,???ναι το ένιωθα αλλά, χθες ένοιωσα πολλά πάρα πολλά, δε μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Δεν  περιγράφονται. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία αγάπη, ευτυχία και κάθε χαρά μέσα στο σπίτι σας και ο Θεός να βλέπει τα παιδιά όλου του κόσμου..

"Για τα αδελφάκια ,με το που έφθασαν στο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους  στην παιδοχειρουργική κλινική, με τα νέα ωστόσο να είναι ευχάριστα" και σύμφωνα με τον κ. Φανιουριάκη , υποδιοικητή στο ΠΑΓΝΗ, τα ανήλικα όχι μόνο δεν κινδυνεύουν αλλά θα πάρουν εξιτήριο και εντός της ημέρας.

>>ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ Ι.Χ

Η είδηση για το εξιτήριο πάντως προκάλεσε αν μη τι άλλο χαμόγελα ικανοποίησης αλλά κυρίως ανακούφισης στην οικογένεια των παιδιών που από τη μία στιγμή στην άλλη έζησαν τον αληθινό εφιάλτη,  όταν αυτοκίνητο στη στροφή του αεροδρομίου εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κινήθηκε προς το μέρος της οικογένειας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των παιδιών και κυρίως του κοριτσιού.

Η περιπέτεια τους σύντομα θα τελειώσει και όλα θα ανήκουν στο παρελθόν, δίχως όμως ο πατέρας κυρίως, να μπορεί να ξεχάσει τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης και ενώ βρίσκονταν με τα αγγελούδια του σε ένα σημείο στο οποίο έχουν βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια , αμέτρητες οικογένειες Ηρακλειωτών και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News