Κρήτη

Βραβείο για την χωριάτικη σαλάτα - γίγας

Τον Κρουσανιώτη σεφ, που κατάφερε με τη χωριάτικη σαλάτα - γίγας, που έφτιαξε μαζί με 1.000 εθελοντές στη Μόσχα, να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, βράβευσε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένας συμπολίτης μας, ο γνωστός Σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης, κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και έδωσε τη δυνατότητα της διεθνούς προβολής στην πατρίδα μας. Όπως καταλαβαίνετε κάθε δράση που προβάλει τον τόπο μας διεθνώς, είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά απαραίτητη και οφείλουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την προβολή αυτή.» Δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε γι' αυτό και προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός, γεμάτος δημιουργικές και πρωτότυπες εμπνεύσεις και να έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης δημιούργησε με την ομάδα του και περισσότερους από 1.000 εθελοντές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μια χωριάτικη σαλάτα βάρους 20 τόνων και 100 κιλών, προβάλλοντας την Ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Ρωσίας και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Πόλης της Μόσχας.

Σχόλια