Κρήτη

Εκτός λειτουργίας φανάρια, γίνεται το "έλα να δεις" (photos)

Δραματική είναι η κατάσταση στη λεωφόρο Δημοκρατίας αφού τα φανάρια είναι εκτός λειτουργίας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Άμεσα ενήργησε ο Δήμος μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr, στη δραματική κατάσταση της λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας από την προηγούμενη εβδομάδα καισ υγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη.

Οχήματα και πεζοί μπαίνουν στη μέση του δρόμου και όλοι θέλουν να περάσουν γρήγορα εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση.

Με αυτό τον τρόπο όμως θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ασφάλεια και ακεραιότητα. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μη λείπουν τα μικροατυχήματα και οι μικροτραυματισμοί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΑΝΑΒΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΑΖΙ

Επίσης, καθημερινό φαινόμενο αποτελεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο και η ταλαιπωρία που προκαλείται εξαιτίας των φαναριών που δεν λειτουργούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που υπήρχε διαβεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία ότι όλα βαίνουν καλώς, ακριβώς την ίδια στιγμή οι φωτογραφίες απεδείκνυαν ότι οι φωτεινοί σηματοδότες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας προκαλώντας τον προβληματισμό και την έκρηξη οργής από πεζούς και διερχόμενους οδηγούς.

Όμως, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες η κατάσταση παραμένει ίδια

Το neakriti.gr επικοινώνησε με την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου και ενημέρωσε για το πρόβλημα ώστε να διευθετηθεί σύντομα .

Όμως, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες η κατάσταση παραμένει ίδια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που υπήρχε διαβεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία ότι όλα βαίνουν καλώς, ακριβώς την ίδια  ώρα οι φωτογραφίες απεδείκνυαν ότι οι φωτεινοί σηματοδότες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας προκαλώντας τον προβληματισμό και την έκρηξη οργής από πεζούς και διερχόμενους οδηγούς.

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια