default-image

Mαρινόπουλος:Επέστρεψαν με δικαστικό επιμελητή και κλειδαρά

Κρήτη
Mαρινόπουλος:Επέστρεψαν με δικαστικό επιμελητή και κλειδαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψαν στο κατάστημα του Κουμπέ Ρεθύμνου το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος μετά από λουκέτο που είχε μπει για δύο εβδομάδες από το δικαστήριο Ρεθύμνου και την ένσταση που είχε καταθέσει η ΕΑΣΡ για έξωση της εταιρείας από το οίκημα που της ανήκει με τη διαβεβαίωση ότι και ο νέος ενοικιαστής του χώρου θα τον λειτουργούσε ως σούπερ μάρκετ με το ίδιο προσωπικό. Η σχετική απόφαση έχει ισχύ μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2016.

Οι δικηγόροι της εταιρείας και των εργαζομένων μετέβησαν στην Αθήνα στο Πρωτοδικείο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους που εν τέλει απέφερε και πάλι καρπούς με την απόφαση να αναφέρει ότι θα πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία της η ήδη στεγαζόμενη εταιρεία και ότι με την προσωρινή επανεγκατάστασή της, θα πρέπει να μεταφερθούν εκ νέου στο χώρο με την παράδοσή του και όλα τα κινητά πράγματα που έχουν αφαιρεθεί: εμπορεύματα, συσκευές και εργαλεία κάθε είδους εξοπλισμού.

Επέστρεψαν με δικαστικό επιμελητή και αστυνομική παρουσία

Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 14.00 επιδόθηκε η απόφαση και το πρωί της Παρασκευής στις 08.20 με δικαστικό επιμελητή, αστυνομική παρουσία και... κλειδαρά οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στον φυσικό χώρο εργασίας τους στο κατάστημα της Μαρινόπουλος Κουμπέ Ρεθύμνου, αντικρίζοντας μια απογοητευτική εικόνα.

Την εικόνα αυτή  όμως γρήγορα την αντέστρεψαν για να επιστρέψει και πάλι το κατάστημα στην κανονικότητα και για όσο το επιτρέψουν οι συνθήκες και αυτή τη φορά, εν αναμονή βέβαια και των εξελίξεων για το σύνολο της αλυσίδας των 13.000 εργαζομένων στο μεγαλύτερο δίκτυο λιανεμπορίου της χώρας.

Ρεπορτάζ : Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News