Κρήτη

Ηράκλειο: Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γ. Σμαραγδή

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε σήμερα η πλατεία της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε σήμερα η πλατεία της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή που θα αφορά στη ζωή και το έργου του μεγάλου Κρητικού  συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη.

Ένα ολόκληρο επιτελείο έχει στηθεί από νωρίς το πρωί στον προαύλιο χώρο και του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Μηνά με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή να παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών και να δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για τις σκηνές της νέας του ταινίας.

Το neakriti.gr ήταν εκεί από τη πρώτη στιγμη καταγράφοντας τις πιο σημαντικές στιγμές από το στήσιμο των σκηνικών μέχρι και την έναρξη των γυρισμάτων.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Σμαραγδής, επέλεξε να ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κρήτη και στα Αστερούσια Όρη με ένα τρισάγιο, στα Καπετανιανά, τιμώντας έτσι τον αγαπημένο του αδερφό Νίκο,δ εκεί στο φυσικό του χώρο, με την κλακέτα και την κάμερα σε δράση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια