default-image

Και σε app το «Αγαπάμε Ηράκλειο – Καθαρίζουμε την πόλη»

Κρήτη
Και σε app το «Αγαπάμε Ηράκλειο – Καθαρίζουμε την πόλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εφαρμογή για κινητά (iOS και Android) δράση «Αγαπάμε Ηράκλειο - Καθαρίζουμε την πόλη», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στην ήδη υπάρχουσα εφαρμογή «Δημότης Ηρακλείου», που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου και μέσω της οποίας μπορούν οι πολίτες να δηλώνουν κάθε πρόβλημα, να ενημερώνονται για τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις διακηρύξεις του Δήμου, βρίσκεται πλέον και η δράση «Αγαπάμε Ηράκλειο».

Με βάση τον σχεδιασμό της δράσης, οι δημότες θα καθαρίσουν τα κεντρικά σημεία (πάρκα  και πλατείες) όσο και τους δρόμους στο κέντρο και τα προάστια, ο καθένας με δικά του μέσα.

Επίσης, οι οργανωμένοι φορείς, οι σύλλογοι και άλλοι, θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία των δημοτικών διαμερισμάτων και θα αναλάβουν δράση, ενώ ο κάθε πολίτης, αναλαμβάνει να καθαρίσει έξω από τον προσωπικό του χώρο (σπίτι ή κατάστημα).

Την ημέρα διεξαγωγής της δράσης θα υπάρχει η δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής, να στέλνουν οι συμμετέχοντες φωτογραφίες από τον χώρο που καθαρίζουν, πριν και μετά την παρέμβασή τους, εύκολα και γρήγορα, οι οποίες και θα προβάλλονται σε ειδική οθόνη - χάρτη της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News