default-image

Στο… πετάλι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο

Κρήτη
Στο… πετάλι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προ των πυλών το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να έχουν ήδη καταφτάσει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και αναμένεται να διεξαχθεί από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Τους αγώνες διοργανώνουν ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο ΠΑΟΔΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, ενώ την παραγωγή την έχει αναλάβει μεγάλη εταιρία ποδηλατικών event.

Στην Κρήτη έχουν ήδη φτάσει οι πρώτες αποστολές των δημοσιογράφων - αθλητών, ενώ οι τελικές αφίξεις αναμένονται μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα της επίσημης τελετής έναρξης των αγώνων, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 8:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Χάρης Αλεξάκης, μίλησε για τη σημασία αυτού του μεγάλου αθλοτουριστικού γεγονότος και τόνισε: «Αποτελεί για εμάς μία σημαντική εκδήλωση, αφού μπορεί να συνδυάσει τον αθλητικό τουρισμό με τις εναλλακτικές μορφές προώθησης της περιοχής μας. Θα αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του περιβάλλοντος, της ξενοδοχειακής υποδομής και της Κρητικής φιλοξενίας. Αυτή η εκδήλωση είναι και κάτι ξεχωριστό, καθώς θα βρεθούν κοντά μας δημοσιογράφοι ποδηλάτες, οι οποίοι θα προβάλλουν στις χώρες τους τις εικόνες που θα διαμορφώσουν βλέποντας από κοντά αυτές τις ημέρες της περιοχές της πόλης μας. Τους καλωσορίζουμε στη σπουδαίας σημασίας εκδήλωση που θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News