default-image

Επέλαση φορτηγών και θόρυβος στο φουλ στο Ηράκλειο (video)

Κρήτη
Επέλαση φορτηγών και θόρυβος στο φουλ στο Ηράκλειο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια διαφορετική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Οδηγοί φορτηγών υλοποίησαν το 2ο Truck festival, θέλοντας με τον τρόπο αυτό πέρα από το να δείξουν την αγάπη τους για τα οχήματά τους, να στείλουν ένα διαφορετικό μήνυμα σε όσους δεν γνωρίζουν πραγματικά τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους.

Με τον πιο... θορυβώδη τρόπο, έδωσαν ένα διαφορετικό παρών, προσπαθώντας να εξηγήσουν ότι τα οχήματά τους είναι για αυτούς ένα δεύτερο σπίτι.

Θόρυβος στο φουλ

Αναμμένη η μηχανή και ο θόρυβος στο φουλ…Τα φορτηγά που συμμετείχαν στο δεύτερο Truck Festival, έδωσαν δυναμικό παρών, με τον κόσμο που ασχολείται ή και όχι με το συγκεκριμένο χώρο, μάλλον να ενθουσιάζεται από το θέαμα.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Παρουσίασαν την πραγματική τους εικόνα

Ο σύλλογος Φίλων Φορτηγών Ηρακλείου για δεύτερη χρονιά πραγματοποίησε την διοργάνωση, η οποία τα είχε όλα: Κέφι, ζωντάνια, θόρυβο και ενθουσιασμό.

Στόχος όπως τόνισαν των διοργανωτών, ήταν να φέρουν στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των οχημάτων αλλά και των ίδιων των οδηγών, που συχνά όπως εξήγησαν ταυτίζονται με την επικίνδυνη οδήγηση, δίχως αυτό όπως εξήγησαν να έχει τη διάσταση που δίνεται και κυρίως της εξήγηση που απαιτεί η απαιτητική εργασία τους που επιβάλει τις περισσότερες ώρες της ημέρας να γίνονται ένα με το τιμόνι του φορτηγού τους.

Όπως εξήγησαν η δράση είναι μια ευκαιρία και για συνάντηση μεταξύ των οδηγών, γεγονός που σίγουρα όπως τόνισαν καλλιεργεί τις συνθήκες επανάληψής του.

Ρεπορτάζ : Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News