default-image

Στις μηχανές με κοστούμι για τον καρκίνο του προστάτη -video

Κρήτη
Στις μηχανές με κοστούμι για τον καρκίνο του προστάτη -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο τροχοί με άλλο μάτι, ή μάλλον με διαφορετική εξωτερική εμφάνιση αν υπολογίσει κανείς ότι μια μηχανή και από την άλλη ένα κοστούμι μια  γραβάτα ή ένα παπιγιόν είναι εικόνες που ναι μεν μπορείς να τις συναντήσεις μαζί, όχι όμως συχνά.

Τα κοστούμια λοιπόν βγήκαν από τις ντουλάπες και φορέθηκαν από τους λάτρεις των δύο τροχών που σήμερα συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερη διοργάνωση. Το πρώτο Gentlemans Ride με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την αντρική υγεία και ειδικότερα την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Το εγχείρημα ξεκίνησε από την Αυστραλία πριν από λίγα χρόνια, και σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 90 χώρες και 500 διαφορετικές πόλεις. Μεταξύ των οποίων και το Ηράκλειο στο οποίο το 1ο Gentlemans Ride είχε μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες από τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους φίλων της μηχανής του Ηρακλείου, απόλαυσαν μια ηλιόλουστη βόλτα, που κατέληξε στην Περιφέρεια Κρήτης που στήριξε την διοργάνωση εκφράζοντας την επιθυμία να καταστεί θεσμός που θα στηρίξει ένα σημαντικό αγώνα για την έρευνα και πρόληψη του καρκίνου του προστάτη που όπως σημείωσαν τις τελευταίες δεκαετίες επιτίθεται και σε άνδρες νεαρών ηλικιών.

Δείτε το βίντεο:

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_i1beejad/

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News