default-image

Νεκρή μετά από βουτιά στο κενό και ενώ καθάριζε τη βεράντα

Κρήτη
Νεκρή μετά από βουτιά στο κενό και ενώ καθάριζε τη βεράντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο Ρέθυμνο από το θάνατο 76χρονης γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας  στο κενό από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου και ενώ καθάριζε. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα και βύθισε στο πένθος τους οικείους της στη συνοικία του Μασταμπά, όπου διέμενε.

Από τη βεράντα του σπιτιού της έπεσε μια 76χρονη γυναίκα και αυτό δυστυχώς στάθηκε αρκετό για να χάσει τη ζωή της.

 Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη συνοικία του Μασταμπά στο Ρέθυμνο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες όμως δεν ήταν εφικτό να κρατηθεί στη ζωή, επειδή είχε χάσει αίμα και υπέφερε από βαριά τραύματα με αποτέλεσμα να εκπνεύσει 10 λεπτά μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το πως έπεσε η γυναίκα στο τσιμέντο χάνοντας τη ζωή της, ενώ εικάζεται ότι καθάριζε τη βεράντα. Η πολυκατοικία είναι διώροφη, όμως η πτώση ήταν αρκετή για να αφαιρέσει τη ζωή από την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να γίνουν ξεκάθαρες οι αιτίες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Ρεπορτάζ- φωτογραφίες: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News