default-image

Το ευχαριστώ της οικογένειας μετά τη συναυλία (video)

Κρήτη
Το ευχαριστώ της οικογένειας μετά τη συναυλία (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αγάπη τους και συνάμα την συμπαράσταση τους απέναντι στον Δημοσθένη Καρτσάκη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες μετά από τροχαίο ατύχημα στον Κερατόκαμπο έδειξαν εμπράκτως εκατοντάδες Κρητικοί που παραβρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βιάννο με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας του 22χρονου μοτοσυκλετιστή.

Μάλιστα ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Βιάννου κ. Γιώργος Λουλάκης, την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε την οικογένεια του Δήμου στη νευροχειρουργική του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται ο νεαρός, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συναυλία.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν τουλάχιστον συγκινητικές μέσα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια του, που εδώ και τέσσερις μήνες περνάει το δικό της δράμα και ζει με την προσδοκία ο Δήμος να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατό, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα δεν παρέλειψε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο και τους καλλιτέχνες για το μεγάλο αυτό κύμα αγάπης και συμπαράστασης προς το παιδί της.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΥΡΑΡΗΔΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τα χρήματα όπως ήταν άλλωστε γνωστό και για τον σκοπό αυτό άλλωστε έγινε η συναυλία, προορίζονται για την αποκατάσταση του 22χρονου σε ειδικό κέντρο εκτός Κρήτης μόλις η υγεία του βελτιωθεί και μπορει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος της Άνω Βιάννου, ευχαριστώντας θερμά όλους τους καλλιτέχνες για την παρουσία τους, τους χορηγούς που πρόσφεραν εδέσματα και ποτά, τις τοπικές αρχές που στάθηκαν αρωγοί και κυρίως τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου να παρευρεθεί στη συναυλία στήριξης στο Δήμο.

Στη συναυλία πήραν μέρος αφιλοκερδώς κορυφαίοι Κρήτες καλλιτέχνες που με την σειρά τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης και ευχήθηκαν για το 22χρονο παλικάρι να ακουστούν ευχάριστα νέα και η περιπέτεια που βιώνει ο Δήμος σύντομα να ανήκει στο παρελθόν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας 22χρονου: Ο γιος μου επέστρεψε στη ζωή

Μάλιστα ξεχωριστή και η στιγμή που ο Βασίλης Σκουλάς όχι μόνο ευχήθηκε στο Δήμο να βγει νικητής αλλά και έδωσε την υπόσχεση ότι μόλις τα καταφέρει θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συναυλία με την παρουσία τότε και του Δημοσθένη Καρτσάκη.

Παρακολουθήστε το video που δημοσιεύτηκε στο Facebook από τον κ. Δημήτρη Κρασανάκη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News