Κρήτη

Συνεργασία για Πανεπιστήμιο Κρήτης & «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφουν η Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και το «Χαμόγελο του Παιδιού», στα πλαίσια της εφαρμογής δράσεων που κύριο στόχο έχουν την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Η τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου.

Συγκεκριμένα, το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφεται στα πλαίσια Εφαρμογής Δράσεων για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, Ευεξίας και Ψυχικής Ανθεκτικότητας και την  Καταπολέμηση φαινομένων βίας, κακοποίησης και σχολικού εκφοβισμού, που υλοποιούν οι δύο φορείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  και  ο κ. Αναστάσιος Ματσόπουλος, Υπεύθυνος Καθηγητής της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα παρουσιάσουν αναλυτικά τους τομείς συνεργασίας των δύο φορέων και τις κοινές δράσεις που θα υλοποιήσουν.

Στη συνέχεια,  θα υπογραφεί το μνημόνιο Συνεργασίας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα, τον κ. Αναστάσιο Ματσόπουλο και τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Σχόλια