default-image

Σήμερα η κηδεία του Γ. Καστρινάκη στη γενέτειρά του

Κρήτη
Σήμερα η κηδεία του Γ. Καστρινάκη στη γενέτειρά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη γενέτειρά του, στον Στύλο Χανίων, κηδεύεται σήμερα ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Καστρινάκης, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 60 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί, στις 4 το απόγευμα, από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στον Στύλο Αποκορώνου Χανίων.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Γ. ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ

Ρ. Δούρου: Θα μας λείψει το ήθος και η ποιότητά του

«Ο Γιώργος Καστρινάκης θα λείψει από το Περιφερειακό Συμβούλιο, από την Περιφέρεια Αττικής», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η περιφερειάρης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

«Θα λείψει το ήθος του, η πραότητά του, η ευγένειά του. Θα λείψει το πάθος του και ο δυναμισμός του. Θα λείψουν οι γνώσεις του», τονίζει.

«Θα μείνουν όμως χαραγμένοι για πάντα στη μνήμη μας οι αγώνες του. Θα μείνει το έργο που αφήνει πίσω του ως παρακαταθήκη στην Περιφέρεια Αττικής», καταλήγει στη δήλωσή της.

ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια Καστρινάκη

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του δημοσιογράφου και πολιτικού Γιώργου Καστρινάκη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει ότι ο Γιώργος Καστρινάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, υπήρξε πρωτοπόρος αγωνιστής του κινήματος για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των νεφροπαθών αλλά και συνολικά των ατόμων με αναπηρίες.

Ο Γιώργος Καστρινάκης δυναμικός επίσης συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ αλλά και συνδικαλιστής, αποτέλεσε πρότυπο μαχητή της ζωής, που υπεράσπισε, με το παράδειγμά του, το δικαίωμα όλων των πολιτών στις ίσες ευκαιρίες, προσθέτει και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΠΟΕΣΥ για το θάνατο του Γ. Καστρινάκη       

Τη βαθύτατη λύπη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Καστρινάκη εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι ο αθλητικός συντάκτης με μακρά θητεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και στον συνδικαλισμό, είχε σπουδαία προσφορά στην κοινωνία, δίνοντας αγώνες για τους πολίτες με αναπηρία. Επίσης, υπήρξε για σειρά ετών πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και από αυτό το μετερίζι πάλεψε για μια καλύτερη ποιότητα των ασθενών στην Ελλάδα.

Ο Γ. Καστρινάκης, κλείνει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, από τον Αύγουστο έδινε τη μάχη για τη ζωή του στο Λαϊκό νοσοκομείο. Η κηδεία του θα γίνει στις 4 μ.μ. στη γενέτειρά του, το Στύλο Αποκορώνου Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News