default-image

Απρόσμενος επισκέπτης στη Χερσόνησο σκόρπισε τον τρόμο

Κρήτη
Απρόσμενος επισκέπτης στη Χερσόνησο σκόρπισε τον τρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, για να υποστούν ανυπολόγιστες ζημιές δεκάδες ξενοδοχιακές μονάδες και επιχειρήσεις στην Χερσονήσο, εξαιτίας ενός απρόσμενου επισκέπτη, ενός ξαφνικού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την περιοχή.

Ήταν τόσο ισχυρός και πρωτοφανής ο ανεμοστρόβιλος που έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Χερσονήσου, που προκάλεσε σοκ και τρόμο σε ντόπιους, αλλά και σε ξένους επισκέπτες.

Ένας τουρίστας μόλις έχει καταφέρει να απαθανατίσει τη στιγμή του χτυπήματος του ανεμοστρόβιλου που λίγο νωρίτερα έσπειρε τον τρόμο και την καταστροφή σε Σταλίδα Χερσόνησσο Ανισσαρά και Ανάληψη… με το βίντεο να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Οι λουόμενοι ξαφνιάστηκαν από την αναπάντεχη θύελλα και το θέαμα να παρασύρονται τέντες, ποτήρια και άλλα αντικείμενα.

Σοκαρισμένοι οι επισκέπτες περιγράφουν στο φακό το πρωτοφανές φυσικό φαινόμενο, αλλά και τα όσα έζησαν τη στιγμή που ήρθαν αντιμέτωποι με τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο.

Εικόνες αποκάλυψης σε Ανισσαρά και Ανάληψη… δέντρα να έχουν ξεριζωθεί από τη μανία των ανέμων, ομπρέλες από οργανωμένες παραλίες να έχουν διασκορπιστεί παντού, γκεμισμένοι πύργοι ναυαγοσωστών και ξενοδοχειακός εξοπλισμός χιλιάδων ευρώ να έχει γίνει συντρίμμια.

Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό,  μετρούν πλέον τις πληγές τους, προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τις ζημιές την επόμενη ημέρα...

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_0158vkwk/

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News