default-image

Αναστάτωση στη Ν. Αλικαρνασσό: Άγνωστος παρενοχλεί παιδιά!

Κρήτη
Αναστάτωση στη Ν. Αλικαρνασσό: Άγνωστος παρενοχλεί παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και ιδίως στους γονείς ανηλίκων έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις ενός ατόμου που στοχοποιεί παιδιά τα οποία κυκλοφορούν μόνα.

Όπως φαίνεται αυτή τη φορά το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τη σφαίρα της καχυποψίας και του προστατευτισμού, καθώς οι γονείς του παιδιού έχουν επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές ώστε να μεριμνήσουν για την προστασία όλων των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού που περπατούσε μόνο στο δρόμο. Ένας άνδρας ο οποίος επέβαινε σε μπλε αυτοκίνητο (μάρκας BMW σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες) πλησίασε το παιδί και προέβη σε ανήθικες προτάσεις και κινήσεις. Όμως ευτυχώς για το ίδιο το παιδί, ο δράστης δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα αρρωστημένα σχέδια του, όποια και αν ήταν αυτά.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν άμεσα και άρχισαν να αναζητούν το αυτοκίνητο και το άτομο, με βάση όμως συγκεχυμένες πληροφορίες που αναφέρονται είτε σε άτομο με ξυρισμένο κεφάλι, είτε σε άτομο το οποίο φορούσε ένα λευκό τζόκεϊ. Εν αναμονή της κατάθεσης των γονέων του παιδιού, η υπόθεση ανατέθηκε στην Ασφάλεια και το Γραφείο Ανηλίκων που προσπαθεί να συγκεντρώσει ακριβείς πληροφορίες για την αναζήτηση του δράστη.

Σε κάθε περίπτωση η εγρήγορση και η προσοχή των γονέων οφείλει να είναι τεταμένη καθώς το συγκεκριμένο περιστατικό δεν φαίνεται να εμπίπτει στη σφαίρα της φημολογίας που συχνά αναπαράγεται.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News