default-image

Διεθνής διάκριση για τον Κρητικό καθηγητή, Μιχάλη Ταρουδάκη

Κρήτη
Διεθνής διάκριση για τον Κρητικό καθηγητή, Μιχάλη Ταρουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προεδρία του Διεθνούς Συμβουλίου Ακουστικής για την επόμενη τριετία, ανέλαβε ο καθηγητής και πρώην κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μιχάλης Ταρουδάκης.

Ο καθηγητής του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και πρώην κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλης Ταρουδάκης, από μακρού συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ του Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ) του ΙΤΕ, κατά την γενική συνέλευση του Διεθνούς Συμβουλίου Ακουστικής (International Commission for Acoustics) που πραγματοποιήθηκε στο Buenos Aires στις 7 Σεπτεμβρίου, εξελέγη πρόεδρος του συμβουλίου για την επόμενη τριετία όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΙΤΕ.

Το Διεθνές Συμβούλιο Ακουστικής είναι ο συντονιστικός φορέας όλων των επιστημονικών ενώσεων του κόσμου, με αντικείμενο την ακουστική. «Συνεχίζεται έτσι σε υψηλότατο επίπεδο η ενεργή παρουσία του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης στα επιστημονικά δρώμενα της ακουστικής σ' ολόκληρο τον κόσμο» επισημαίνει το ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News