Κρήτη

Αύριο η συναυλία για το 5χρονο αγόρι

Αύριο η συναυλία αλληλεγγύης για το 5χρονο αγόρι, που έχασε την ακοή του και δίνει το δικό του αγώνα ζωής. Για να βελτιωθεί η καθημερινότητά του και να επιστρέψουν οι ήχοι στη ζωή του θα πρέπει να τοποθετηθεί ένα πανάκριβο κοχλιακό εμφύτευμα.

Αυτός είναι και ο σκοπός της συναυλίας, η συγκέντρωση των χρημάτων για την αγορά και τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος στο παιδί, το οποίο είναι ανασφάλιστο και άπορο και εξυπηρετείται από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου.  

>> ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΒΟΗΘΗΣΤΕ 5ΧΡΟΝΟ ΚΩΦΟ ΑΓΟΡΙ

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου (Κ.Ι.Α.), το οποίο διοργανώνει και τη συναυλία, λειτουργεί στα πλαίσια του συλλόγου "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου", με σκοπό τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και φαρμάκων μόνο σε ανασφάλιστους - άπορους κατοίκους του Δήμου.

Η στελέχωση και υποστήριξη του Κ.Ι.Α. με γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, γραμματείς, τεχνικούς και άλλο προσωπικό γενικών υποστηρικτικών καθηκόντων γίνεται αποκλειστικά με εθελοντές ή φίλους του Δικτύου, στηριζόμενες μόνο στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική δέσμευση, εποπτεία ή υστεροβουλία.

Σχόλια