Κρήτη

Ομαδικό πρόγραμμα διαχείρισης άγχους από το Κ.Ψ.Υ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηρακλείου, ανακοινώνει τη λειτουργία Ομάδας Ευαισθητοποίησης στην Αντιμετώπιση του Στρες για Επαγγελματίες Υγείας εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του Νομού Ηρακλείου, στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας.

Στόχος της ομάδας είναι η ενίσχυση της καλύτερης προσαρμογής σε στρεσογόνες καταστάσεις στο εργασιακό και οικογενειακό περιβάλλον. Η θεματολογία αφορά σε διαχείριση άγχους και στρατηγικές αντιμετώπισης, βελτίωση επικοινωνίας και επίλυση συγκρούσεων, αύξηση αυτογνωσίας και ενίσχυση αυτοεκτίμησης. Η προσέγγιση της ομάδας είναι γνωστική (θεωρία) και βιωματική (εμπειρικές ασκήσεις, διεργασία ομάδας).

Η ομάδα θα γίνεται και φέτος κάθε Δεύτερη Πέμπτη, ώρα 13:00-15:00, στο χώρο του Κ.Ψ.Υ., θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες συναντήσεις και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Υπεύθυνη Συντονίστρια της Ομάδας είναι η κ. Βασιλάκη Ειρήνη - Έρρικα, Ψυχολόγος PhD.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2810333402 καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 08:00-15:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια