default-image

2017: Θετικά μηνύματα για τις αφίξεις Σκανδιναβών τουριστών

Κρήτη
2017: Θετικά μηνύματα για τις αφίξεις Σκανδιναβών τουριστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σκανδιναβοί εξακολουθούν να κατέχουν τα πρωτεία των επισκεπτών στην περιοχή των Χανίων κατά την τουριστική περίοδο με τον δείκτη ικανοποίησής τους να είναι υψηλός σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Apollo» κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε στα Χανιά.

Μάλιστα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο οι εκτιμήσεις του «Apollo» κάνουν λόγο για αύξηση της τουριστικής κίνησης από τις Σκανδιναβικές χώρες της τάξεως του 15%.

Μόνο από τον συγκεκριμένο όμιλο αναμένεται να διοχετευτούν στο νησί 190.000 Σκανδιναβοί έναντι 162.000 φέτος ενώ ανάλογο είναι το ενδιαφέρον και για άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Ο διευθυντής του ομίλου, «Αpollo» Λέιφ Λέρσεν , σε ομιλία του κατά την εκδήλωση χαρακτήρισε θετική την τουριστική περίοδο , επισημαίνοντας ότι οι Σκανδιναβοί παραμένουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα Χανιά και την Κρήτη.

Παράλληλα εκτίμησε πως την επόμενη χρόνια, οι αφίξεις από Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία θα σημειώσουν αύξηση της τάξης του 15%.

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του τουριστικού προϊόντος των Χανίων εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλης Γιαννούλης επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης θέτοντας ιδιαίτερα το ζήτημα της αύξησης των τουριστικών κλινών και της βελτίωσης των υποδομών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ η αντιπεριφέρεια και η Ένωση Ξενοδόχων απένειμαν στον κ. Λέρσεν τιμητικές πλακέτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News