Κρήτη

ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κίνηση αγάπης στον Άγιο Τίτο για σχολικά

Ακόμα και μία παλιά τσάντα σε κάποιο παιδί θα δώσει μεγάλη χαρά! "Κανένα παιδί χωρίς σχολικά", το σύνθημα της Κίτρινης Αποστολής

Η γιορτή άρχισε! Η διασκέδαση κορυφώνεται! Η εθελοντική ομάδα "ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" που δραστηριοποιείται μέσω facebook για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχει βάλει στόχο όλα τα παιδιά να πάνε στο σχολείο με τσάντες και σχολικά .

Για τον λόγο αυτό οργανώνει διάφορες δράσεις μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με τελικό στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών τα οποία και τις προσεχείς ημέρες θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα έχουν πραγματική ανάγκη και δυστυχώς είναι αρκετές στο Ηράκλειο.

Μια εκ των δράσεων, έλαβε χώρα απόψε στην πλατεία του Αγίου Τίτου η οποία και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και η αντάποκριση του κόσμου ήταν  αρκετά συγκινητική.

Μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους αλλά και πολίτες όλων των ηλικιών έσπευσαν να συνεισφέρουν ακολουθώντας πιστά το σύνθημα της Κίτρινης Αποστολής «Μαζεύουμε σχολικά για τα παιδιά!!όλοι έχουμε δικαίωμα στη μάθηση! Πλατεία Αγίου Τίτου στο κέντρο του Ηρακλείου! Η προσφορά όλων μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!

Ειδικότερα σε ανάρτηση τους τα μέλη της "ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ"  στο facebook αναφέρουν για την αποψινή εκδήλωση :

"Κανένα παιδί χωρίς σχολικα" σε όλα τα παιδιά αξίζει να είναι ευτυχισμένα, σε όλα τα παιδιά αξίζει μία θέση στη μάθηση, σε όλα τα παιδιά αξίζει να πάνε στο σχολείο με αξιοπρέπεια ! Στην πλατεία του Αγίου Τιτου με πολύ παιχνίδι, πολύ χορό, μαλλί της γριάς κ πολλές ακόμα εκπλήξεις από τις 6-9 το απόγευμα με μόνη είσοδο κάποιο σχολικό είδος! Ακόμα κ η παλιά σας τσάντα σε κάποιο παιδί θα δώσει μεγάλη χαρά!

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια