default-image

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από το βουλευτή, Σ. Βαρδάκη

Κρήτη
Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από το βουλευτή, Σ. Βαρδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που επίσημα ξεκινάει σήμερα, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωτάκη  και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Τερζάκη.

Ο βουλευτής τονίζει ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με ελάχιστα κενά σε διδακτικό προσωπικό, αλλά και χωρίς ελλείψεις στα βιβλία, ενώ εύχεται καλή επιτυχία σε δασκάλους, μαθητές και γονείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο ζωής και μάθησης, βασισμένο σε όνειρα, στόχους και προοπτικές. Οι ευχές των γονέων συνοδεύουν καθημερινά τους μικρούς μαθητές, στο ωραίο ταξίδι της γνώσης, αναμένοντας να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους δασκάλους και τους καθηγητές, οι οποίοι καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές. Αλλά και στους γονείς, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με πολύ καλύτερους οιωνούς σε σχέση με πέρσι, με ελάχιστα κενά σε διδακτικό προσωπικό, τα οποία προβλέπεται να καλυφθούν τις επόμενες ημέρες, με ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ενιαίο για όλα τα σχολεία και χωρίς καθόλου ελλείψεις στα βιβλία.

Εύχομαι μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News