Κρήτη

Κατέπλευσε στα Χανιά το "κόσμημα" του Ισραήλ

Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι των Χανίων, το Σάββατο το πρωί, αυξάνοντας τον ήδη σημαντικό αριθμό κρουαζιερόπλοιών και επιβατών που επισκέπτονται το νησί μας.

Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι των Χανίων, το Σάββατο το πρωί, αυξάνοντας τον ήδη σημαντικό αριθμό κρουαζιερόπλοιων και επιβατών που επισκέπτονται το νησί μας.

Στα ανοικτά του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο «Oceania Insignia». Το πλοίο με χωρητικότητα 684 επιβάτες και 400 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στα Χανιά, προερχόμενο από την Χάιφα του Ισραήλ και θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό την Βαλλέτα της Μάλτας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν με βάρκες στο Ενετικό Λιμάνι πραγματοποιώντας επισκέψεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τα προγράμματα κρουαζιέρας που προσφέρει επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς.

Η εταιρεία «Oceania Cruises» στην οποία ανήκει το πλοίο, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά το 2014 με το πλοίο «Oceania Insignia» και ακολούθησε ο κατάπλους το 2015 του «Oceania Riviera».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια