default-image

Στο Ηράκλειο το Συμπόσιο Διάχυτης Νοημοσύνης και Eνσωματωμένων Συστημάτων

Κρήτη
Στο Ηράκλειο το Συμπόσιο Διάχυτης Νοημοσύνης και Eνσωματωμένων Συστημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 22 - 24 Σεπτεμβρίου 2016,  θα λάβει χώρα το Συμπόσιο Διάχυτης Νοημοσύνης και Eνσωματωμένων Συστημάτων [International Symposium on Ambient Intelligence and Embedded Systems, Amies 2016], στο Ηράκλειο της Κρήτης, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης (αίθουσα Σεμιναρίων Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας).

Στόχος  αυτού του  διεθνούς συμποσίου, είναι το ερευνητικό  και ακαδημαϊκό προσωπικό  να μοιραστεί τις γνώσεις του, αλλά και να ανταλλάξει τεχνογνωσία στα επιστημονικά πεδία της Διάχυτης Νοημοσύνης, των Ενσωματωμένων  Συστημάτων, του Προγραμματισμού Διαδικτύου, και των Τεχνολογιών Πληροφορικής.

Απευθύνεται σε ερευνητές και προγραμματιστές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη βιομηχανία, καθώς και έμπειρους φοιτητές που απασχολούνται σε αυτούς τους τομείς εξειδίκευσης .

Φέτος το Διεθνές Συμπόσιο θα διοργανωθεί από κοινού με το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Κρήτης στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών  στη Γερμανία (Κίελο).

Αυτή η συνεργασία έχει ξεκινήσει από το 2002  από το Vaasa University of Applied Sciences και το Kiel University of Applied Sciences  και λαμβάνει χώρα για 15 συνεχή απτά έτη.

 Στην Κρήτη έγινε πρώτη φορά στο Ηράκλειο το 2006 κι ακολούθησε η διοργάνωση του συμποσίου στα Χανιά το 2011.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Συμποσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News