default-image

Σοκάρει: ''Λίγοι'' οι νεκροί έτσι που οδηγούμε

Κρήτη
Σοκάρει: ''Λίγοι'' οι νεκροί έτσι που οδηγούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η δήλωση του προέδρου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Αλέξανδρου Μεϊμαράκη, στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη, ότι οι νεκροί με βάση τον τρόπο που οδηγούμε, τη νοοτροπία μας, την απαξίωση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και την έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής,  είναι πολύ μικρός.

''Οδηγούμε βασιζόμενοι στην καλή μας τύχη. Απλά μετακινούμαστε. Δεν σεβόμαστε ούτε τη δική μας ζωή ούτε αυτή των συμπολιτών μας '' λέει ενδεικτικά ο ίδιος.

Ζητά την προσοχή όλων μας καθώς από Δευτέρα που ανοίγουν τα σχολεία η προτεραιότητα πρέπει να είναι η ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους, ενώ αναφορικά  με την έρευνα του κέντρου Καινοτομικής Γήρανσης του ουαλικού Πανεπιστημίου του Σουάνσι, για την οδηγική ικανότητα των ηλικιωμένων ο Α.Μεϊμαράκης επισημαίνει ότι άλλη είναι η συμπεριφορά των οδηγών στην Ουαλία κι άλλα τα δεδομένα που καταγράφονται στην Ελλάδα.

Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

Μπαράζ τροχαίων στους δρόμους της Κρήτης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μετά από ατύχημα με τη μηχανή του στη Νεάπολη, στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, βρίσκεται ένας 30χρονος.

Ατύχημα νωρίς το πρωί στους δρόμους των Χανίων από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και την εκτροπή του ενός εξ αυτών.

Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου μία 70χρονη για την οποία κλήθηκε να βοηθήσει η Πυροσβεστική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News