default-image

Επαφές για τα κοινά προβλήματα των δήμων τους

Κρήτη
Επαφές για τα κοινά προβλήματα των δήμων τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διαχείρηση των υδάτινων πόρων, καθώς και τα προβλήματα των δήμων τους, συζήτησαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στον Δήμο Φαιστού, ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη.

Ειδικότερα, θέτοντας στο επίκεντρο της συνάντησης ζητήματα που απασχολούν τους δύο Δήμους, συζήτησαν αναλυτικά για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, σε συνέχεια και της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο αρμόδιο υπουργείο κατά το παρελθόν, για το προσφυγικό με αφορμή τις συζητήσεις της περιόδου, καθώς επίσης και για προβλήματα των δήμων τους, δεδομένων και των κοινών σε κάποιες περιπτώσεις θεμάτων, που έχουν να διαχειριστούν.

«Με στόχο την εποικοδομητική συνεργασία και σε πολλές περιπτώσεις την από κοινού διεκδίκηση για καίρια ζητήματα, η ανάπτυξη συνεργασιών και επαφών με άλλους δήμους του νησιού καθίσταται εξαιρετικά αποδοτική και ωφέλιμη», είπε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Στο πλαίσιο αυτό κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Αρμουτάκη δόθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν θέματα του αγροτικού τομέα κοινά για τις δυο περιοχές μας, μιας και πρόκειται για δύο αγροτικούς δήμους που καλούνται να διαχειριστούν τα ίδια προβλήματα και να καλύψουν τις ίδιες ανάγκες κυρίως στον τομέα των θερμοκηπιακών καλλιεργειών.

«Η διαχείριση των υδάτινων πόρων δεδομένων των αυξημένων αναγκών που δημιουργούν οι καλλιέργειες, η τιμολογιακή πολιτική, η υποστήριξη από τους δήμους των εν λόγω κλάδων αλλά και η δημιουργία νέων υποδομών ήταν θέματα που συζητήσαμε στο πλαίσιο της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παραγωγικών τάξεων στους δήμους μας. Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έγινε και για το προσφυγικό εν αναμονή των εξελίξεων που αναμένονται από το κεντρικό κράτος», πρόσθεσε ο κ. Καλαντζάκης.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News