default-image

Εκστρατεία αγάπης συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά

Κρήτη
Εκστρατεία αγάπης συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωτοβουλία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγ. Μαρίνας, του Συλλόγου Γυναικών «Μαλβαζία», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μαρίνας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αγ. Μαρίνας και υπό την αιγίδα του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, ξεκινάει και εφέτος η προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η τοπική κοινωνία  στρέφει το ενδιαφέρον της στις οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη φοίτηση τους στο σχολείο και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει στην δράση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις…

Τι μπορείς να κάνεις; Θα ψωνίσεις σχολικά είδη για τη νέα χρονιά;

Πρόσθεσε μέσα στο καλάθι σου ακόμη ένα επιπλέον προϊόν για να δοθεί σε παιδάκι που δεν μπορούν οι γονείς του να του αγοράσουν τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Μην πετάς τίποτα! Σκέψου αν σχολικά είδη που ετοιμάζεσαι να φυλάξεις ή να πετάξεις αλλά δεν τα χρειάζεσαι μπορούν να δοθούν σε ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει τίποτα.

Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Μ. Λουντέμη 11, Αγία Μαρίνα), από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, τις ώρες 10 π.μ. έως 4 μ.μ., όπου με την ευθύνη των συνδιοργανωτών θα ταξινομηθούν και θα διανεμηθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες: Νίκη Κουτεντάκη (6947026503), Αγάπη Καρδαμυλάκη (6937089273), Ειρήνη Φρέσκου (6955542250).

Μια χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε  όλοι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News