Κρήτη

Πιέσεις για παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα

Μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους 47 εργαζόμενους στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου όπου ήταν επιτυχόντες στις 17/12/2015, η απόφαση της προσωρινής διαταγής προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να εργάζονται έως τις 23/9/2016 στην καθαριότητα του Δήμου.

Μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους 47 εργαζόμενους στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου όπου ήταν επιτυχόντες στις 17/12/2015, η απόφαση της προσωρινής διαταγής προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα εξακολουθούν να εργάζονται έως τις 23/9/2016 στην καθαριότητα του Δήμου Ηράκλειου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Κινδυνεύει να "πνιγεί" στα σκουπίδια το Ηράκλειο (video)

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την παράταση των συμβάσεων έως τις 31/12/16, με νομοθετική ρύθμιση.

Πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου είναι,  ότι οι συμβασιούχοι δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας και θεωρούμε ότι η λύση στο μείζονος σημασίας πρόβλημα της καθαριότητας είναι η μόνιμη και σταθερή  εργασία για όλους.

Σχόλια