default-image

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο από την πλατεία του χωριού!

Κρήτη
Του έκλεψαν το αυτοκίνητο από την πλατεία του χωριού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε νωρίς σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος κάτοικος του Σοκαρά Ηρακλείου, καθώς βγαίνοντας από το σπίτι του διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε κάνει "φτερά".

Το σοκ για τον ηλικίας 72 ετών άνδρα ήταν μεγάλο δεδομένου και του γεγονότος ότι το αγροτικό αυτοκίνητό ήταν σταθμευμένο στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα μάλιστα με στενό συγγενή του ηλικιωμένου, ο οποίος επικοινώνησε με το neakriti.gr, το αυτοκίνητο κλάπηκε κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τη 1 σήμερα τα ξημερώματα.

Πρόκειται για ένα Toyota hilux ασημί χρώματος, με αριθμό πινακίδας ΗΚΜ 8785.

Η κλοπή του οχήματος δηλώθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου κι έτσι έχει ήδη δοθεί το σχετικό σήμα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να εντοπιστεί το αυτοκίνητο.

Μέσω του neakriti.gr ο 72χρονος απευθύνει έκκληση προς όποιον έχει δει το κλεμμένο όχημα, ή γνωρίζει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για την κλοπή, να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το συγγενή του, ο 72χρονος βρίσκεται σε απόγνωση αφού είναι παραγωγός αγροτικών προϊόντων και το όχημά του είναι εντελώς απαραίτητο στην εργασία του.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News