default-image

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στο Σκαλάνι!

Κρήτη
Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στο Σκαλάνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον κόμβο του Σκαλανίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα με οδηγό μια γυναίκα βγήκε για άγνωστο λόγο εκτός πορείας στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα μετωπικά με άλλο όχημα που επίσης οδηγούσε γυναίκα.

Διερχόμενος οδηγός που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Για καλή τύχη και των δύο εκεί βρισκόταν και ένας γιατρός που από ότι φαίνεται βοήθησε την κατάσταση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΜΕΡΑΚΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 56 και 58 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα ενώ δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό της μίας οδηγού χρειάστηκε και η επέμβαση της ΕΜΑΚ.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως ειδικά η μία από τις δύο γυναίκες, ούρλιαζε στο ασθενοφόρο από τους έντονους πόνους στα κάτω άκρα.

Το σοβαρό τροχαίο έρχεται στη συνέχεια ενός θανατηφόρου ατυχήματος το βράδυ του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, με θύμα τον 18χρονο μουσικό Πλάτωνα Χειμωνάκη.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης - Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News