default-image

Θρήνος για τον νεαρό μερακλή Πλάτωνα που «έφυγε» στο τροχαίο!

Κρήτη
Θρήνος για τον νεαρό μερακλή Πλάτωνα που «έφυγε» στο τροχαίο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθιμο ξύπνημα για συγγενείς φίλους και γνωστούς του αγαπημένου νεαρού μουσικού Πλάτωνα Χειμωνάκη, επεφύλασσε η 4η Σεπτεμβρίου στην Κρήτη.

Το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα σε περιοχή του Ρεθύμνου το βράδυ του Σαββάτου, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 18χρονου νεαρού, ο οποίος ήταν συνοδηγός τελικά, σε δίκυκλο - αρχικά θεωρούνταν ότι οδηγούσε ο άτυχος νεαρός - σύμφωνα με την Αστυνομία, όμως, φαίνεται να ήταν συνοδηγός και να οδηγούσε η ξαδέλφη του.

Η οδηγούς του δίκυκλου προσπάθησε να αποφύγει σύμφωνα με μάρτυρες μία πεζή τουρίστρια με τη μοτοσυκλέτα της. Δυστυχώς έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου και συγκρούστηκε στο οδόστρωμα, την ίδια ώρα που η συνεπιβάτιδα και πρώτη του ξαδέρφη τραυματίστηκε σοβαρά.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_oe8jk3cr/

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Ένα από τα τραγούδια που αγαπούσε να παίζει σε γλέντια και παρέες, "Το όνειρο" του Μιχάλη Μπακατσάκη και Παντελή Κρασαδάκη.

Μάλιστα, το άτυχο παιδί προέρχεται από μουσική οικογένεια και όλοι μαζί πολλές φορές διασκέδαζαν τον κόσμο. Μια οικογένεια με τέσσερα αγόρια και τον πατέρα να έχουν μεγαλώσει με την μουσική στη ζωή τους. Ο Πλάτωνας δε, ήταν ο 3ος γιος στη σειρά.

Ο άτυχος νέος ζούσε στο Ηράκλειο στο Γάζι, με την καταγωγή του πατέρα του να είναι από το Μεταξοχώρι και της μητέρας του από το Ρέθυμνο. Πιθανότατα, βρέθηκε εκεί για να συναντήσει συγγενικά του πρόσωπα.

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια

Τα τελευταία λόγια του νεαρού στο facebook, δείχνουν πως επρόκειτο για ένα βαθιά συνεσταλμένο παιδί, που αγαπούσε την κρητική μουσική. Την ίδια ώρα όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν υποστεί σοκ από τον απροσδόκητο χαμό του.

Δείτε τι είχε γράψει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ, πριν από μία ημέρα

Πένθος σε φίλους και γνωστούς, που αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους φίλο Πλάτωνα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΑΛΑΝΙ (PHOTOS)

Δάκρυα και αναβολή στην ομάδα του

Εκτός του ότι ο Πλάτωνας Χειμωνάκης ήταν ένα αγαπητό παιδί σε πολύ κόσμο, αποτελούσε και μέλος της ομάδας του ΑΟ Μεταξοχωρίου. Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του, οι άνθρωποι της ομάδας έπαθαν σοκ.

Μπορεί να μην ήταν ένας παίκτης που είχε πολλές συμμετοχές, όμως η καταγωγή του από το Μεταξοχώρι τον είχε συνδέσει αρκετά και με την ομάδα.

Σε ένδειξη πένθους, μάλιστα άλλαξαν τη φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο facebook, ενώ ζητήθηκε από την ΕΠΣΗ η αναβολή του σημερινού αγώνα στις Αγιές Παρασκιές, με αντίπαλο το Ρωμανό για το Κύπελλο. Κάτι που τελικά έγινε σεβαστό και αποδεκτό.

Δείτε τις αναρτήσεις από την ομάδα του, που τον αποχαιρετά

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News