default-image

Φάρσα ή έργο απατεώνων; «Χτύπησαν» και στην Κρήτη TV!

Κρήτη
Φάρσα ή έργο απατεώνων; «Χτύπησαν» και στην Κρήτη TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους απ' ότι φαίνεται οι επιτήδειοι που τηλεφωνούν και προσποιούνται το παιδί του κληθέντος, με σκοπό είτε τη φάρσα είτε να αποκομίσουν κάποιο κέρδος.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να ενοχλήσουν και το τηλεφωνικό κέντρο του Ομίλου της Κρήτη TV, ούτε μία ούτε δύο αλλά αρκετές και αλλεπάλληλες φορές ζητώντας… τη μαμά τους!

Μια φωνή στην άκρη της γραμμής με τρεμάμενο τόνο έλεγε: «Έλα μαμά! Είμαι στο νοσοκομείο. Έπαθα τροχαίο!». Ωστόσο έγινε αντιληπτός αμέσως από στελέχη του Ομίλου που προσπάθησαν να αλλάξουν την κουβέντα για να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες.

Μόλις καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά, έκλεινε το τηλέφωνο! Σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούσε ξανά και ξανά, καλώντας το ίδιο νούμερο και βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα, αναστατώνοντας τους εργαζομένους.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων από τη Βουλγαρία, που εμπλέκονταν σε ανάλογες περιπτώσεις στα Χανιά. Όλοι πίστεψαν ότι αυτός ο εφιάλτης έχει πλέον τελειώσει! Δυστυχώς σήμερα υπάρχουν πληροφορίες, πως αρκετοί Ηρακλειώτες βίωσαν την ίδια κατάσταση.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής από το σοκ του τηλεφωνήματος δεν έχουν υπάρξει θύματα, αλλά οι Αρχές επισημαίνουν πως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με οποιονδήποτε άγνωστο μας καλεί.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News