default-image

Καλύπτει κενές θέσεις μαθητών το Πειραματικό Γυμνάσιο

Κρήτη
Καλύπτει κενές θέσεις μαθητών το Πειραματικό Γυμνάσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου προτίθεται να καλύψει τις κενές θέσεις μαθητών/τριών που έχουν προκύψει καθώς και αυτές που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2016-2017, στη Β΄ και  Γ΄ τάξη του Σχολείου.

Οι κενές θέσεις στη Β΄ τάξη θα καλυφθούν μετά τη διενέργεια κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου την Πέμπτη 8-9-2016 στις 12 το μεσημέρι, παρουσία των γονέων των υποψηφίων μαθητών.

Η κενή θέση και οι κενές θέσεις στη Γ΄ τάξη θα καλυφθούν μετά από γραπτή δοκιμασία στη Νεοελληνική Γλώσσα, τα Μαθηματικά και τα Φυσικά (Φυσική-Χημεία-Βιολογία-Γεωγραφία), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8-9-2016 και ώρα 10.00 π.μ. στον χώρο του σχολείου.

Η δοκιμασία, η οποία θα είναι δίωρης διάρκειας, θα αφορά στην εξέταση των υποψηφίων μαθητών σε όλα τα παραπάνω μαθήματα. Οι μαθητές/τριες θα εξεταστούν σε ύλη που έχουν διδαχθεί μέχρι και την τάξη που έχουν φοιτήσει, και δεν απαιτείται να μελετήσουν πρόσθετη ύλη ούτε να υποστούν φροντιστηριακή εξάσκηση, για να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στη εν λόγω δοκιμασία.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Πειραματικό Γυμνάσιο, (οδός Ι. Κορνάρου, Εσταυρωμένος, τηλ. 2810260663), από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2016, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9.00π.μ.-12.00μ.μ.).

Ειδικότερα καλούνται να φέρουν μαζί τους:

? αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο του γονέα/κηδεμόνα,

? ταυτότητα ή βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από Δήμο ή ΚΕΠ ή διαβατήριο του μαθητή/τριας,

? βεβαίωση από το Γυμνάσιο προέλευσης του μαθητή, στην οποία να πιστοποιείται η φοίτησή του σε αυτό.

Με βάση τα αποτελέσματα της κλήρωσης στη Β΄ τάξη και της γραπτής δοκιμασίας στη Γ΄ τάξη θα καταρτισθούν από το ΕΠ.Ε.Σ. πίνακας με τη σειρά κλήρωσης και πίνακας αξιολόγησης αντίστοιχα, οι οποίοι θα έχουν ισχύ για το σχολικό έτος 2016-17.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News