default-image

Ψάχνουν τα αντικείμενα του 16χρονου Βαλεντίν που κρεμάστηκε

Κρήτη
Ψάχνουν τα αντικείμενα του 16χρονου Βαλεντίν που κρεμάστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις απαντήσεις στα αμέτρητα "γιατί", που καίνε τους γονείς του 16χρονου, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε σπίτι στη Χερσόνησο, αναζητά η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κάνουν "φύλλο και φτερό" όλα τα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου νεαρού - ενώ ελέγχεται και αν διέθετε κινητό - για να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Περνούσε ώρες μπροστά από τον υπολογιστή

Ο Βαλεντίν περιγράφεται ως πολύ "κλειστός" χαρακτήρας, ένας έφηβος που κρατούσε χαμηλούς τόνους και περνούσε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή του. Οι γονείς του που έχουν άλλο ένα παιδί φαίνεται ότι είχαν καλές σχέσεις μαζί του και δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορεί να συνέβη.

"'Έγραψε" δραματικό επίλογο

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ο 16χρονος έφηβος από τη Ρουμανία αποφάσισε να "γράψει" τον δραματικό αυτό επίλογο στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία εντοπίστηκε σύμφωνα με την αστυνομία κρεμασμένος στη Χερσόνησο.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς πρόκειται για ανήλικο που στην αρχή ήδη της ζωής του οδηγήθηκε με τον τρόπο αυτό στο θάνατο, ενώ η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News