default-image

Σκύλος - τρόμος στα Χανιά, 25χρονη γλίτωσε τα χειρότερα!

Κρήτη
Σκύλος - τρόμος στα Χανιά, 25χρονη γλίτωσε τα χειρότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εφιάλτη έζησε χθες περίπου στις 8 το βράδυ, μια 25χρονη όταν δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο, πιθανότατα ράτσας πιτμπουλ κοντά στο Ενετικό Λιμάνι και συγκεκριμένα στο φρούριο του Φιρκά.

Το σκυλί επιτέθηκε στην κοπέλα και την δάγκωσε όπως αναφέρει το zarpa.gr, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις προσπάθειες της νεαρής να του ξεφύγει, εκείνο δεν την άφηνε.

Τελικά, για καλή της τύχη, χάρη στην επέμβαση ηλικιωμένου, που πιθανόν είχε εμπειρία από σκυλιά, το ζώο απομακρύνθηκε, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπαν στην κοπέλα κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η μοναδική φορά που το συγκεκριμένο αδέσποτο έχει επιτεθεί σε περαστικούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε περαστικούς στα Χανιά, καθώς διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των ζώων που κυκλοφορούν ελεύθερα στη πόλη, είτε στο κέντρο (π.χ. Δημοτική Αγορά, Δικαστήρια), είτε σε γειτονιές.

Καλό θα ήταν επιτέλους οι αρμόδιοι, να επιληφθούν του θέματος, πριν να σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό που θα είναι και μη αναστρέψιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News