Κρήτη

Πρωτόκολλο συνεργασίας Χανίων & Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Φορέα Πολιτισμού του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου αναμένεται να υπογράψουν αύριο Τετάρτη.

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Φορέα Πολιτισμού του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (Ρ.Ι.Κ.) αναμένεται να υπογράψουν αύριο Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, Θανάσης Τσώκος.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χανίων, στόχος της υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός άτυπου νησιωτικού πολιτιστικού δικτύου, που θα επικεντρώνεται στην προστασία, ανάδειξη, προώθηση και προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και του πολιτισμικού προϊόντος των νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας.

Παράλληλα, μέσω της εν λόγω συνεργασίας, θα αναπτυχθούν κοινές δράσεις μεταξύ των δύο πλευρών στον τομέα του πολιτισμού.

Εξάλλου, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, θα διοργανωθεί στην πλατεία 1866, κοινή εκδήλωση με τίτλο: «Κύπρος - Κρήτη αδελφάδες πρώτες...», στην οποία θα συμμετέχουν παραδοσιακά μουσικοχορευτικά σχήματα τόσο από την Κύπρο, όσο και από τα Χανιά.

Σχόλια