default-image

Οι καλύτεροι στον κόσμο έδωσαν ξανά ζωή στη λίμνη (photo)

Κρήτη
Οι καλύτεροι στον κόσμο έδωσαν ξανά ζωή στη λίμνη (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε ξανά ζωή η λίμνη του Αγίου Νικολάου, που από τις αρχές του '50 ήταν μια φυσική πισίνα αγώνων και καταδύσεων, με τη διοργάνωση του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show.

Για δύο ημέρες, Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Αυγούστου η Λίμνη του Άγιου Νικολάου φιλοξένησε ένα εκπληκτικό θέαμα, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου, με τους 10 καλυτέρους σε επίπεδο κόσμου αθλητές, που αγωνίζονται στα πλαίσια των υποχρεώσεών τους ως μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος των καταδύσεων από φυσικές εξέδρες.

Στη λίμνη μάλιστα αναβίωσαν και αγώνες κολύμβησης και πόλο όλων των ηλικιών, με σημαντική στιγμή την αναβίωσή τους με τη συμμετοχή και αθλητών που κολυμπούσαν τις δεκαετίες 1970 και 1980, ίσως και παλιότερα, από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Καταδύσεις με τούμπες και ακροβατικά που έκοψαν την ανάσα, αλλά και η κατάδυση με την ελληνική σημαία στους ώμους προκάλεσαν το χειροκρότημα του κοινού σε μια άκρως εντυπωσιακή διοργάνωση.

Το neakriti.gr, βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις υπεραθλητικές πτώσεις, των κορυφαίων στον κόσμο.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη λίμνη για να "απολαύσουν" από κοντά τους παγκόσμιους αθλητές, ενώ το πλούσιο θέμα, συμπλήρωνε το γιορτινό κλίμα.  

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News